Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

UNBREAKABLE LEAGUE

Door: Gebruiker verwijderd
13 oktober 2023

een betere samenwerking en nieuwe vriendschappen tussen de jongeren, anderzijds willen we hen helpen om hun mentale kracht te versterken.

Unbreakable League is een sportprogramma dat begint met vier trainingen, die plaatsvinden in vijf verschillende wijken/scholen. In elke geselecteerde wijk/school doen minimaal 100 kinderen en jongeren mee aan het programma, waarbij ze zich ontwikkelen door middel van de bokssport. Er wordt begeleiding geboden op zowel fysiek als mentaal vlak. De kernwaarden die worden ontwikkeld, zijn: weerbaarheid, vertrouwen, (zelf)respect, samenwerken, beheersing, discipline en plezier.
Na deze lessen op het gebied van sport- en talentontwikkeling worden er per wijk/school jongeren geselecteerd om namens hun wijk/ school deel te nemen aan een ‘echt’ gala-gevecht tegen jongeren uit andere wijken/scholen. De overige deelnemers zijn aanwezig om support en motivatie te bieden. Op deze manier zorgen we voor verbinding. Door dit programma leer je nieuwe mensen kennen en bouw je nieuwe vriendschappen op. We streven naar inclusiviteit en sociale cohesie met dit programma. Het is ook laagdrempelig omdat we rolmodellen uit de wijken inzetten als inspirators, coaches en trainers.

Deze kinderen en jongeren zijn tussen de 12 en 24 jaar oud en komen voornamelijk uit Haarlem Schalkwijk.

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Gebruiker verwijderd | 13 oktober 2023 15:10

Leuk plan Mohammed! Hoop dat je doorgaat...

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren