Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Midzomermarkt (130 kramen,kinderactiviteiten,muziek,terras)

Door: Gebruiker verwijderd
6 oktober 2023

Een super gezellig evenement waar jong en oud elkaar op een onbevangen manier ontmoet, spulletjes gekocht en verkocht worden en met een hapje en drankje kan worden genoten van (live) muziek met buren

Wij willen op 22 Juni 2024 de gezellige Midzomermarkt in Meerwijk organiseren voor alle inwoners van Schalkwijk. Er zullen ongeveer 100-130 kramen zijn met 2e hands spullen die een tweede leven zoeken. Voor de jeugd zijn er kinderactiviteiten maar ook aan de volwassenen is gedacht die kunnen genieten van (live) muziek en een gezellig terras waar een hapje en een drankje kan worden genoten.

Het plan is bedoeld voor de inwoners van Schalkwijk. Iedereen kan een kraam huren (zolang beschikbaar) of naar de markt toekomen die vrij toegankelijk is.

Wij voeren het plan uit met vrijwilligers uit Meerwijk in samenwerking met de Wijkraad Meerwijk en Buurts Haarlem. Door Corona is de markt een aantal jaar afwezig geweest. We willen de markt jaarlijks organiseren. In 2023 is het financieel net rond gekomen en heeft iedereen enorm genoten. We willen daarom voor 2024 en volgende jaren dit graag voort zetten.

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Gebruiker verwijderd | 13 oktober 2023 09:36

Dit is een evenement in de buurt (Meerwijk) welke gezelligheid en verbroedering met zich meebrengt. Ik zou nog liever willen zien, dat er over 1 geheel jaar, wat meerdere activiteiten ontwikkeld worden, zoals bv een kerstmarkt welke meerdere dagen staat op het da Vinciplein met ongeveer 30 kraampjes afsluitbaar voor 4 dagen met een hek er om heen en bewaking snachts. Openingstijden van sochtends 10 uur tot s’avonds 10 uur, daarnaast nog ook wat eettentjes (ongeveer 4) meerwijk op de kaart

Reageren
Gebruiker verwijderd | 15 oktober 2023 16:16

Daar kun je toch een voorstel voor doen Martin.Gebruiker verwijderd | 7 oktober 2023 12:43

Het brengt alle bewoners van Meerwijk samen.Het is altijd een gezellige bedoening.Hopelijk blijft de midzomer markt in de wijk.
Olga Kouwenberg Meerwijk Haarlem.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 8 oktober 2023 07:43

Ik ben voor want het is een goed initiatief om de buurt bij elkaar te brengen op een vriendelijke en gezellige manier.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 12 oktober 2023 22:25

Het geeft de saamhorigheid in de wijk een beetje een boost.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 12 oktober 2023 22:43

Meerwijk zomermarkt brengt mensen op de been en ontmoeten elkaar zo op deze gezellige markt waar van alles te zien en te koop is. Het is beslist geen rommel of alleen 2e hands spul wat er te koop is; ook creativelingen laten hun makelij zien.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 12 oktober 2023 23:21

Super gezellig en goed voor de buurt om mensen samen te brengen

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren