Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Speeltuin in het hartje Europawijk

Door: Gebruiker verwijderd
4 oktober 2023

Een nieuwe speeltuin met picknicktafels zal nieuwe verbindingen in de buurt creëren, eenzaamheid verminderen en kinderen stimuleren. We willen een gezellige ontmoetingsplek creëren voor iedereen.

56% van de inwoners van 18 jaar of ouder in Europawijk voelt zich eenzaam. We streven naar een levendigere buurt en meer verbinding tussen de verschillende wijkbewoners. De Europawijk biedt veel ongebruikt potentieel. Er wonen ongeveer 1 500 kinderen onder de 15 jaar en er is een goede mix van van de buurtbewoners met een laag, gemiddeld en hoog opleidingsniveau. We willen een gezellige ontmoetingsplek creëren voor iedereen die zin heeft om nieuwe contacten te leggen. Een nieuwe speeltuin met picknicktafels zal nieuwe verbindingen in de buurt creëren, eenzaamheid verminderen en kinderen stimuleren. Locatie: grasveld naast het basketbalveldje tussen Laan van Angers / Milaanstraat / Rozemarijn.

Heb je wensen over speeltoestellen? Stuur ons een e-mail: speeltuin.europaplein@gmail.com

In de voorgaande weken spraken we met buurtbewoners. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van zowel ouders, kinderen en ook buurtbewoners zonder kinderen. Er lijkt een grote wens naar meer verbinding in de buurt te bestaan. Vooral mensen die nieuw in de buurt zijn vinden het nog lastig contacten te maken.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren