Spring naar inhoud
ACCEPTED

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

BBQ plekken bij Molenplas

Door: Gebruiker verwijderd
15 september 2023

een schone gezellige omgeving hebben.

Vaste barbecue-plekken neerzetten waar mensen hun vlees op kunnen braden, zodat ze dat niet op de grond hoeven te doen. Naast allen plekken vuilnisbakken zodat er minder zwerfafval is. Bovendien is het brandgevaarlijk dat er op het gras onder de bomen vuurtjes gestookt worden.
Verder in de zomer Dixies neerzetten, nu wordt er regelmatig achter een boom of in de bosjes gepoept.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Gebruiker verwijderd | 18 september 2023 13:34

ik ben voor omdat ik het park mooi en leefbaar wil houden.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 19 september 2023 08:36

Ik ben voor omdat het park schoon wil houden

Reageren


Gebruiker verwijderd | 19 september 2023 11:54

Ik ben voor omdat ik wil dat het park mooi en schoon blijft

Reageren


Gebruiker verwijderd | 19 september 2023 19:07

Ik ben voor omdat het park door heel veel mensen positief wordt gebruikt en voor deze mensen (vaak zonder eigen tuin) een geweldige ontmoetings- en ontspanningsplaats is. Ook bevordert het het contact tussen de verschillende culturen die hier fijn samenwonen. De andere argumenten: park schoonhouden, voorkomen dat ratten etc op de etensresten afkomen zijn van grote waarde. Goed idee dus!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 20 september 2023 08:02

Ik wil het park schoon en veilig houden. Het afval ( waaronder soms botten van kip e.d, luiers van baby's) is gevaarlijk voor de vele honden die daar wandelen) en slecht voor het milieu.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 20 september 2023 09:11

In het park staan al twee korven voor hete kolen. Die zijn vorig jaar geplaatst, ook via Schalkwijk aan Zet. Het oorspronkelijke plan was om bij die korven een grote, vaste BBQ te plaatsen. Dat is tot nu toe nog niet gelukt.
Hopelijk komen er nu dan toch wat vaste BBQ's in het park, zodat niet alle kolen op het gras blijven liggen!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 20 september 2023 09:22

Het wordt al genoemd, een schoon park . Het voorkomt dat ongedierte zijn kans krijgt. In de zomer Dixies lijkt me niet meer dan normaal. Toiletten nu onvoldoende. De honden vinden regelmatig menselijke ontlasting etc. Echt smerig.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 20 september 2023 11:59

Dit plan is voor iedereen en niet gericht op alleen op één doelgroep

Reageren


Gebruiker verwijderd | 24 september 2023 18:53

zeker voor maar dan moet de gemeente wel bereidt zijn om elke dag de vuilnisbakken te legen anders trekt dit ongedierte aan.
Andere keuze is afgesloten vuilnisbakken over het terrein te plaatsen maar dan ben ik bang dat de mensen hun afval ergens anders dumpen( soms wil iemand geen 3 stappen extra lopen)

Reageren


Gebruiker verwijderd | 24 september 2023 21:54

Liever helemaal geen barbecuewalmen, maar mensen willen dat nu eenmaal, dus dan liever goed faciliteren, zodat er zo min mogelijk afval ontstaat.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 2 oktober 2023 21:50

Wat een onwijs goed plan! Laten we vooral allemaal zuinig blijven op deze mooie en groene leefomgeving voor jong en oud, mens én dier!

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Gebruiker verwijderd | 3 oktober 2023 18:31

Wie gaat die bbq plekken dan beheren en schoonmaken? Voor je het weet heb je betonnen/metalen bouwsels welke vies worden van de roet of gaan roesten. Ook zal b.v. Hassan de plek niet gaan gebruiken omdat Hans er is geweest met zijn producten welke niet Halal zijn. Tevens hoeveel van die bouwsels wil je er gaan plaatsen? İn de herfst/winter zullen deze niet worden gebruikt.

Wil je accommodaties bieden dan genoeg brandvrije vuilnisbakken en toiletten.

Reageren
Gebruiker verwijderd | 19 oktober 2023 17:04

Ik wil er juist voor pleiten barbecuen in het Molenpark te verbieden! Moet je zien wat voor rotzooi er achterblijft wanneer het een dag mooi weer is geweest. Afval wordt vaak in wat ondiepe kuilen weggemoffeld, etensresten overal. Nog veel erger zijn de menselijke uitwerpselen die je na zo'n dag tussen de struiken vindt. Ronduit walgelijk. Geen barbecue in het Molenpark.Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren