Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

gratis studio & workshops voor jonge muzikanten

Door: Bram Kraefft
13 oktober 2021

platform Woord voor Woord biedt een professionele studio, evenementen en workshops van muzikanten aan jong talent. Helemaal gratis!

Allereerst gaan we een professionele studio bouwen in de bibliotheek van Schalkwijk. Hier organiseren we wekelijks studiosessies, waar jonge artiesten gratis binnen kunnen lopen om ervaring op te doen en elkaar te ontmoeten. Ook zullen we in de bibliotheek gratis workshops huisvesten, gegeven door professionals uit de muziekindustrie. Daarnaast organiseren we optredens bij podia in Haarlem, waar talent uit Schalkwijk een podium krijgt. Hiervoor zijn we in samenwerking met onder andere het Patronaat, de Toneelschuur en Flinty's. Ook deze optredens zullen volledig gratis zijn voor publiek en deelnemers.
De bibliotheek zal overdag gewoon open zijn om boeken te lenen, maar zal daarnaast ook een cultureel centrum en een veilige plek zijn voor jong talent om zich creatief te ontwikkelen, en lekker muziek te maken.Argumenten

Argumenten voor

Puk van der Gragt | 13 oktober 2021 19:05

Een super gaaf idee voor alle creatievelingen die net dat ene steuntje in de rug nodig hebben! Doen!

Reageren


Joris Carpay | 13 oktober 2021 19:41

Muziek is een hele belangrijke uitlaatklep voor veel mensen. Met dit project zou je muziek voor iedereen beschikbaar stellen en de kans geven voor een mooie uitlaatklep.

Reageren


Jelle Brans | 18 oktober 2021 12:54

Jongeren met talent worden vaak tegen gehouden doordat hetgeen wat ze willen uitproberen geld kost. Door jonge muzikanten gratis hun talent te laten verkennen begeleid door woord voor woord met niemand minder dan een jong passievol talent Bram Kraefft, lijkt me een nobrainer. Doen!

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren