Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Startup Schalkwijk

Door: Vatan Ayana
13 oktober 2021

Een platform die jonge startups koppelt aan ondernemers en hierdoor een startkapitaal ontvangen waarmee ze hun droom idee waar kunnen maken.

Voor de jongeren in Schalkwijk wil ik een project organiseren geïnspireerd door Shark Tank alleen dan anders.
De jongeren in Schalkwijk hebben vele ideeën maar kunnen dit vaak niet realiseren omdat er geen juiste begeleiding is en ook geen financiële ondersteuning. Vaak speelt ook de leeftijd mee want jongeren kunnen ook een goed idee hebben maar zij kunnen meestal niet verder met het idee omdat zij niet de benodigde steun krijgen.
 
Daarom wil ik Startup Schalkwijk in het leven brengen hier kunnen jongeren met hun plan komen en pitchen bij 4 ondernemers en een jongerenwerker (de jury's) zij hebben de benodigde ervaring in het ondernemen en organiseren. 
De ondernemers kunnen vertellen of het idee goed is en vertellen dan ook waarom ze dat vinden ze kijken voornamelijk naar de pitch, potentie, marktonderzoek, marketing en naar de financiële onderbouwing. Als de ondernemer/ondernemers het idee goed vinden en er mee in zee gaan dan kan de deelnemer uiteindelijk kiezen door wie ze begeleid wil worden en ook krijgt de deelnemer geld om het idee uit te voeren.
Doelgroep leeftijd is 15 tot 25jaar


Argumenten

Argumenten voor

Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren