Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Peuter/kleuterspeeltuin in Vijverpark

Door: Sarah van Lieshout
6 oktober 2021

We willen graag een veilig speeltuintje voor peuters en kleuters in Vijverpark (laten) realiseren.

In Vijverpark wonen veel gezinnen met jonge kinderen. Echter ontbreekt er een speelplek voor de allerkleinste kindjes. Daarom zouden we graag een speeltuintje voor peuters en kleuters willen (laten) realiseren. Er zijn niet heel veel plekken beschikbaar, maar er zijn een aantal opties. Bijvoorbeeld: aan de Bachstraat en de Mozartstraat liggen twee stukjes gras waar al speeltoestellen voor oudere kinderen staan (een palendoolhof, een houten tipitent, een schommel en duikelrekken). We denken dat daar nog wel twee speeltoestellen voor een jongere doelgroep aan toegevoegd kunnen worden (een glijbaantje en een wipwap). Vanwege de veiligheid zouden we op deze locaties wel nog iets van boomstammen of hekjes willen plaatsen die als barrière naar het water toe kunnen fungeren. Uiteraard gaat alles in overleg met de buurtbewoners en gaan we proberen dezelfde stijl aan te houden als de huidige speeltoestellen. Zie foto voor een situatieschets. 


Argumenten

Argumenten voor

Anita blom | 7 oktober 2021 07:34

Omdat dit domweg ontbreekt in deze zeer kinderrijke woonwijk

Reageren


marianne van hal | 7 oktober 2021 08:26

Het is een jonge kinderrijke buurt, dus veilig buiten spelen is belangrijk. Ik vind dat mijn kleinkinderen veilig buiten moeten kunnen spelen, zoals ik dat vroeger ook deed. Als het mogelijk is ook een bankje om als (groot)ouders te kunnen genieten van het plezier dat de kinderen hebben.

Reageren


Ailko Hammingh | 7 oktober 2021 09:25

Dit verbeterd de leefbaarheid voor jonge gezinnen

Reageren


Nina Huls | 9 oktober 2021 08:04

Het is een kinderrijke buurt. Wil je met je kinderen naar een speeltuin met glijbaan dan moet je zeer drukke straten oversteken. Iets dichtbij huis zou ideaal zijn en een verrijking van de buurt.

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren