Spring naar inhoud
Dit plan kreeg minder dan 50 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 50 likes

Gezelligheid opbouwen

Door: Miriam Aguilera Otero
21 september 2021

Een open samen plek maken in Boerhavewijk, speltuin, klein skateplek, horeca, banken om te zitten en om te picknicken, pierenbadje...

De plan is bedoeld meestal voor gezinnen, ik Boerhavewijk de gemeente maakt veel huizen maar geen open plek om te spelen, ontmoeten en ontspannen.
Ik wik graag zien een speltuin waar kinderen kunnen met schommels, glijbaan, met fiets, steps en rolschaatsen baan spelen. En open plek waar ouders kunnen met elkaar praten, dus met banken en schoon gras om te zitten en picknicken, dus geen honden toegestan. Misschien ook met een kleine pierenbadje voor in de zomer en een kleine horeca plek om koffie, bier of ijsjes te kopen.
Er is geen ontmoeting plek in Schalkwijk en ze komen meer en meer families hier te wonen, maar hier is niks te doen om na school of weekend.
Schalkwijkers winen een gezelligheid plek om elkaar te praten en misschien ook betrokkenheid om de wijk schoon, gezellig en actief te maken.


Argumenten

Argumenten voor

Meliha Tutak-Yahsi | 19 oktober 2021 08:16

Beste mevr. Aguilera Otero, leuk plan, waar ik vóór ben. Er bestaat al een ontwerp om dat wat u voorstelt te realiseren. En wel in het huidige W. van Son park in de Boerhaavewijk, waar nu nog bouwwerkzaamheden plaats vinden. Een kinderspeelplek, sporttoestellen, een thee/lunchroom, enz. Alles wat iets extra kan toevoegen is absoluut welkom. Daarom steun ik u plan. Ik raadt u aan om het op social media te delen, zodat u het aantal vereiste stemmen krijgt om een ronde verder te komen.

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren